
Contents
تست همدلی در آزمون هوش هیجانی بار-ان
همدلی «Empathy» ، یک مقیاس اساسی در هوش هیجانی است و وقتی در سالهای ۱۹۸۰، برای اولین بار مطرح شد، فیلسوف ها انتقادات تندی به آن داشتند، زیرا فکر می کردند که آن نیز چیزی شبیه دلسوزی «Sympathy» یا همدردی است و تنها از نظر زبانی متفاوت است. با اینحال وقتی روانشناسان، همدلی را به عنوان ابتدا انگیزه و بعد هیجانی برای رفتارهای ارتباطی در اجتماعی شدن معرفی کردند، فیلسوفان دوست داشتند بدانند که چگونه همدلی کردن در انسان می تواند انسان را به خوشبختی و سعادت برساند؟
نویسنده: محمود امیری نیا، مؤلف و مدرس هوش هیجانی
همدلی ، هیجان رفتاری است که احساس و تفکر را در بر می گیرد و به معنای قدرت تشخیص و درک فرد را از هیجان و شناخت دیگران است و دانیل گلمن و بار-ان ، آن را به عنوان یک مقیاس و معیار اساسی در هوش هیجانی تعریف کرده اند. بر همین اساس، محققان در دهه اخیر آن را در دو بعد بررسی کرده اند:
- همدلی عاطفی یا هیجانی
به معنای ظرفیت پاسخدهی به شرایط هیجانی دیگری است و توانایی قرار دادن خود به جای دیگری به نحوی که بتوان عواطف و هیجان های ناشی از رویدادها را به همان صورتی که او احساس می کند، درک کرد و با دادن پاسخی مناسب به وضعیت هیجانی پیش آمده به آن فرد کمک کرد که به وضعیت عاطفی پایدار دست پیدا کند (سیمون، ۲۰۰۹)
- همدلی شناختی
به ظرفیت درک شرایط شناختی و فکری فرد دیگر گفته می شود به گونه ای که بتوان از زاویه دید او به مسئله نگاه کرد و این کار با گفتگو امکان پذیر خواهد بود (راجرز، ۲۰۰۷).
وقتی تعادل بین همدلی شناختی و عاطفی در فردی به هم می خورد، اختلالات روانی بروز می کند. نتایج اخیر نشان می دهد که خودشیفتگی، روان پریشی، جامعه ستیزی و شخصیت زدایی با آسیب به بخش عاطفی در افراد مرتبط است و اختلالات دوقطبی و صفات مرزی با آسیب به بخش شناختی فرد رابطه دارد (بارون کوهن، ۲۰۱۱). درخودماندگی و نشانگان کاستی توجه نیز با عدم تعادل در این دو مرتبط است (کاکس، ۲۰۱۲).
[raw]
0 سوال از 6 سوال تکمیل شد. سؤالات:
آزمون همدلی (Empathy) به عنوان مقیاسی برای سنجش توانایی آگاه بودن و درک هیجان ها و احساسات و عواطف دیگران و ارزش دادن به آنهاست و یک مقیاس اساسی در آزمون هوش هیجانی بار-ان (Bar-On Emotional Intelligence Test) قابل سنجش و اندازه گیری می باشد. پاسخهای پرسشنامه بر روی یک مقیاس ۵ درجه ای در طیف لیکرت (کاملا موافقم، موافقم، تا حدودی ، مخالفم و کاملا مخالفم) تنظیم شده است.
شما قبلا این آزمون را به پایان رسانده اید و نمی توانید مجددا درون آن شرکت کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
برای شروع آزمون لازم است که ثبت نام کرده و به حساب کاربری خود وارد شوید.
برای شروع آزمون، لازم است آزمون زیر را به اتمام برسانید.
به 0 سوال از 6 سوال به درستی پاسخ داده اید.
زمان شما:
زمان سپری شده است
امتیاز شما 0 از 0 است، (0) اگر امتیاز شما بالاتر از میانگین ( ۲٫۵۷ ± ۲۶٫۱۰) است، یعنی وضعیت شما در همدلی بسیار خوب است و اگر پایین تر است، ضعیف هستید به عبارتی نیاز به تقویت و آموزش این مهارت اساسی را دارید و اگر در حد همین میانگین و انحراف معیار است یعنی بین ۲۸٫۶۷ و ۲۳٫۵۳ ، وضعیت نرمالی را در همدلی با دیگران دارید، با اینحال با تمرین بیشتر می توانید نسبت به تقویت و پرورش آن اقدام کنید. به خوبی می توانم احساسات دیگران را درک کنم. دوستانم می توانند مسائل خصوصی خودشان را با من در میان بگذارند. به اتفاقی که برای دیگران می افتد، توجه دارم. نسبت به احساسات دیگران حساس هستم. دیدن رنج دیگران برایم سخت است. از جریحه دار کردن احساسات دیگران، خود داری می کنم.تست همدلی Empathy
خلاصه آزمون
اطلاعات
نتیجه
میانگین امتیاز کاربران
امتیاز شما
دسته بندی ها
1. سوال
5 امتیاز
2. سوال
5 امتیاز
3. سوال
5 امتیاز
4. سوال
5 امتیاز
5. سوال
5 امتیاز
6. سوال
5 امتیاز
اشتراکگذاری این:
- برای به اشتراک گذاشتن در توییتر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاردن روی پینترست کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاری روی تامبلر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای به اشتراک گذاشتن روی لینکداین کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای چاپ کردن کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای به اشتراک گذاشتن در رددیت کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاشتن فیسبوک خود کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- کلیک نمایید تا روی Pocket اشتراک گذاشته شود (در پنجرۀ تازه باز میشود)
شما باید داخل شوید برای نوشتن دیدگاه.